Czy dane wprowadzone w trakcie testów przenoszą się do płatnej wersji?

Tak – wersja płatna jest kontynuacją wersji testowej. Wszystkie dane, w tym: produkty, grafiki, zmiany w szablonie, zamówienia, itd. będą obecne po opłaceniu systemu.

Posted in: Wszystkie pytania, Ogólne pytania