arrow back

Przekierowanie po wylogowaniu

uwaga
Uwaga!

Wylogowanie – własny adres url po wylogowaniu

W sekcji Ustawienia > Ustawienia > Ustawienia rejestracji została dodana opcja ustawienia strony docelowej po wylogowaniu przez klienta.

Opcja ta pozwala ustawić adres strony, którą klient zobaczy po wylogowaniu się z konta na stronie drukarni.

Przykładowe ustawienie

/

pozwoli na przekierowanie na stronę główną.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Newsletter

Na bieżąco i z tematem pod reką.

Umów się na prezentację systemu
Szybkie pytanie, szybka odpowiedź, szybki kontakt.
+48 533 025 708 (w sprawach sprzedażowych)